Měření tlaku čerpadla
Společnost Baumer nabízí hygienické převodníky tlaku, odolné proti tlakovým špičkám, vhodné k monitoringu tlaku čerpadla. Při poklesu tlaku tak můžete rychle reagovat a naplánovat potřebnou údržbu.
Udržovat technologii v hygienické čistotě je prioritou pro každý potravinářský provoz. Veškerá vedení a potrubí se musí proplachovat čistícím médiem, aby se odstranily bakterie a usazeniny. Pro technologii čištění se zažil termín CIP, z anglického Cleaning-in-Place neboli čištění na místě. Přesné a efektivní řízení CIP procesu pomocí snímačů Baumer zvyšuje bezpečnost potravin, přináší úspory nákladů a šetří životní prostředí.
Společnost Baumer nabízí hygienické převodníky tlaku, odolné proti tlakovým špičkám, vhodné k monitoringu tlaku čerpadla. Při poklesu tlaku tak můžete rychle reagovat a naplánovat potřebnou údržbu.